Koppie-Au Logo Platform voor onderzoek naar hersentumoren bij kinderen

Fietstocht tegen Kanker 2013

Afgelopen 19 Mei hebben zo'n 30 fietsers meer dan €10.000,- bij elkaar gefietst.
Hiermee is de eerste Koppie-Au fietstocht een groot succes geworden.
Volgend jaar gaan we voor meer deelnemers en meer geld.
Hou de site in de gaten voor de fietstocht van volgend jaar en schrijf je in!
Groeten,

Het KOPPIE-AU team

Beste KOPPIE-AU volger,

Op zondag 19 mei 2013 organiseert de stichting Koppie-Au de eerste Koppie-Au benefiet fietstocht. Op deze dag zullen we een mooie toertocht afleggen van Breda naar Rotterdam en weer terug. Met deze fietstocht halen we geld op voor de stichting en kunnen we mooie projecten steunen.

De details op een rijtje:

Wanneer is het precies?
De eerste KOPPIE-AU fietstocht wordt verreden op zondag 19 mei. Houd er rekening mee dat je de hele dag onder de pannen bent.

Wat gaan we precies doen?
Een sportieve fietstocht leidt ons van Breda (Racketcentrum, Terheijdenseweg 500) naar Rotterdam (Euromast Park) via een aantrekkelijke route. In Rotterdam gaan we met de hele groep op de foto en wordt er geluncht. Na de lunch vertrekt de groep weer richting Breda en wordt de dag afgesloten.

Voor wie is de fietstocht bedoeld?
De tocht is bedoeld voor de sportieve fietser die zich op een leuke en sportieve manier in wil zetten voor de stichting. Je kunt je individueel aanmelden, maar veel leuker is het natuurlijk om met een groep bekenden mee te doen aan de tocht.

Wat moet ik kunnen om deel te nemen aan de tocht?
Je moet beschikken over een redelijke conditie om ongeveer 150 kilometer op de fiets af te leggen.

Valt er iets te winnen?
De nadruk van deze toertocht ligt op het samen een mooie dag beleven. Er is dus geen prijs voor de snelste deelnemer.  Wel kan je op een prijs rekenen als je het meeste sponsorgeld hebt opgehaald.

Wat kost de deelname?
Deelname aan de tocht is gratis. Wel wordt van je verwacht dat je minimaal € 100,- sponsorgeld ophaalt voor de Stichting.

Hoe meld ik me aan?
Je kunt je aanmelden via deze link.

Wanneer krijg ik meer informatie?
Momenteel zijn we druk bezig met het uitstippelen van de route en overige logistieke zaken. Houd de website in de gaten, binnenkort volgt er meer info over de route en de exacte planning.

MELD JE NU AAN!

Groeten,

Het KOPPIE-AU team

Foto's

Meer..