Koppie-Au Logo Platform voor onderzoek naar hersentumoren bij kinderen

Sara Schakel - Ketogeen Dieet

Au aan mijn koppie

In december 2010 werd bij onze dochter Sara de diagnose PNET gesteld. Dit is een zeldzame kwaadaardige hersentumor. Via deze website kun je aan de hand van de foto’s zien hoe het sindsdien met Sara is gegaan. Door middel van een aantal operaties, chemotherapie en uiteindelijk bestraling proberen we de ziekte te bestrijden.

Het is onze bedoeling om met deze site geld op te halen voor onderzoek naar hersentumoren bij kinderen. Zonder het vakkundig ingrijpen van artsen en verpleegkundigen zou Sara ongetwijfeld niet meer bij ons zijn. Om te zorgen dat de inzichten in het ontstaan en de behandeling van dergelijke aandoeningen steeds beter worden is onderzoek nodig. Dit onderzoek kost geld, veel geld.

Naast het onderzoek dat wordt gesteund door goede doelen en de overheid worden steeds meer onderzoeken particulier gefinancierd. Zeker voor de zeldzame aandoeningen zoals hersentumoren bij kinderen is dit het geval. Instanties zoals het KWF en Kika steunen bij voorkeur de meer voorkomende gevallen van kanker dan de zeldzame vormen omdat daar redelijkerwijs meer winst valt te behalen.

Met behulp van deze website en het verhaal van Sara willen we aandacht vragen voor een specifiek onderzoek. Jouw financiële bijdrage aan het onderzoek is van groot belang voor de totstandkoming en uitvoering van het onderzoek. Klik op de knop “Onderzoek” om meer te weten te komen over het te financieren onderzoek.

Foto's

Meer..