Hieronder zijn onze sponsoren weergegeven. Mede door hun steun kunnen wij onze activiteiten vorm geven en bijdragen aan het onderzoek naar hersentumoren bij kinderen.

NU Digital

bezoek de website

Eclipse

Er moet iets verteld worden, pakkends en eigentijds. Eclipse levert precies dat. We zijn een team van enthousiaste makers. Een vaak complexe boodschap vertalen we naar een helder verhaal met perfect passende vorm in Full HD.
Door nauwe samenwerking met twee partners in ons bedrijfspand, StudioLex en Cheesehead Animations, zijn we instaat een grote verscheidenheid aan producties te realiseren: muziekvideo’s, corporatefilms, 3D visualisaties, animatiefilms, etc.

Specialties
Corporatefilms, Documentaries, Technical 3D animations, Short films

Adresgegevens
Abeelstraat 8a  4814 HC Breda

bezoek de website

Dockbite

Internet is zonder twijfel een van de belangrijkste communicatie middelen geworden voor informatieoverdracht. Met nieuwe ontwikkelingen in de online technieken is interactie op een steeds hoger niveau mogelijk.

Social networks zoals Facebook, LinkedIn en Twitter zijn daarvan een voorbeeld. Het platform voor Koppie-Au past heel goed binnen deze online beweging van interactie. Het platform is juist geschikt om mensen aan elkaar te verbinden maar ook om elkaar te steunen.
– Dockbite volgt de continue ontwikkeling van ‘online trends’ op de voet.
– Dockbite is gespecialiseerd in het ontwikkelen van rich internet applications op maat en het mogelijk maken van interactie tussen vrager en aanbieder.
– Dockbite is ervaren in het vertalen van allerlei bedrijfsprocessen op maat in haar rich internet applications.

bezoek de website